DAIKIN Plafondinbouwmodel FFA-A9/RXM-R9 Fully Flat 60 x 60 cm

 

Plafondinbouwmodel met volledig vlak uitblaaspaneel, past in elk standaard systeemplafond ( 60 x 60 cm).  Volledig vlak ingebouwd in standaard plafondtegels, met slechts 8 mm zichtbaar. Design en technologie in een, met een elegante afwerking in het wit of in een combinatie van wit en zilver (meerprijs). Leverbare opties zijn verder een verse luchtaansluiting, intelligente sensoren voor verhoging van rendement en comfort, diverse optieprinten voor gebouwbeheersystemen.

Mede door de R32 Bluevolution technologie, leidt de hoge energie-efficientie tot een lager energieverbruik en 16% minder koudemiddelvulling

Individuele lamellenregeling: flexibiliteit om het systeem aan elke kamerindeling aan te passen zonder het systeem te verplaatsen!

Mogelijkheid (optioneel) tot het inbrengen van verse ventilatielucht.

 

 

Onze prijzen zijn inclusief onze standaardmontage

De installatie bestaat uit een binnen- en een buitenunit en wordt aangeboden met standaardmontage. De binnenunit wordt in het systeemplafond geplaatst. De buitenunit wordt op een plat dak, aan een muur of op de grond geplaatst. Leidingen worden zo veel mogelijk tussen het plafond gemonteerd. Waar ze in het zicht zitten worden ze weggewerkt met kunststof siergoten. De installatie is voorzien van de nieuwste inverter technologie, waarmee bij buitentemperaturen van -20 tot +50 C een storingsvrij bedrijf met lage energiekosten geborgd is. Met de installatie kan men tevens verwarmen. De installatie is uitgevoerd met een winterregeling.

 

Deze installatie wordt geleverd in 4 vermogens oplopend van 2.5 tot 6.0 kW. Alle specificaties vindt u in de productbrochure. Onder de veelgestelde vragen kunt u nalezen hoe u zelf het benodigd koelvermogen kunt berekenen.

 

Specificaties

 

Fabrikaat Daikin
Type FFA25/RXM25M
Koelcapaciteit 1.4- 4.0 kW
Verwarmingscapaciteit 1.3 - 5.1 kW
Spanning 230.volt -50 Hz.
Opgenomen vermogen 0.550 kW.
Afmetingen binnenunit 260 x 575 x 575 mm  (H x B x D)
Afmetingen buitenunit 550 x 765 x 285 mm  (H x B x D)
Geluid binnenunit 25 dB (A) in de laagste stand
Koelen Luchtreinigingsfilter
Verwarmen 4 ventilatiestappen
Ontvochtigen Comfort-modus
Ventileren Auto swing functie
Timer Power-modus
Verdamperdroogsysteem Energieklasse A ++
Fluisterstille nachtmodus ja
Afstandsbediening Infrarood
Garantie 5 Jaar op onderdelen

 

Selecteer hier het gewenste vermogen:

DAIKIN Plafondinbouwmodel FFQ25C

€ 2.999,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 10 - 20 werkdagen1
Download
Productbrochure Daikin Fully Flat
Daikin productflyer FFA-A Cassettemodel
Adobe Acrobat document 774.0 KB