DAIKIN Comfora FTXP-M9/ RXP-M serie stijlvol wandmodel

 

Stijlvol R32 wandmodel voor hoog rendement en comfort. Seizoensrendement tot A++ in koel- en verwarmingsmodus.

Fluisterstille werking het geluidsniveau is slechts 19 dB(A)! Ruimtebesparend wandmodel met een eigentijds ontwerp dat past op iedere wand en in elk interieur.  3D luchtstroom combineert verticale en horizontale auto-swing en zorgt ervoor dat de warme luchtstroom zelfs in grote ruimtes tot in de verste hoeken komt. Zilverallergeenverwijderings- en luchtzuiveringsfilter: vangt allergenen op zoals pollen en huismijt.

Kies voor een R32 product om uw milieu-impact met 68% te reduceren in vergelijking met R410 A systemen en rechtstreeks uw energieverbruik te verlagen dankzij het hoge energierendement.

 

Onze prijzen zijn inclusief onze standaardmontage: 

De installatie bestaat uit een binnen- en een buitenunit en wordt aangeboden met onze standaardmontage. De binnenunit wordt hoog tegen de wand geplaatst. De buitenunit wordt op een plat dak, aan een muur of op de grond geplaatst. Leidingen worden zo veel mogelijk tussen het plafond gemonteerd. Waar ze in het zicht zitten worden ze weggewerkt met kunststof siergoten. De installatie is voorzien van de nieuwste inverter technologie, waarmee bij buitentemperaturen van -15 tot +46 C een storingsvrij bedrijf met lage energiekosten geborgd is. Met de installatie kan men tevens verwarmen. De installatie is voorzien van een winterregeling en kan optioneel worden uitgebreid met de Daikin Online Controller.

 

De installatie is verkrijgbaar in zeven vermogens oplopend van 2.0 tot 7.1 kW. Optioneel is een Online Controller leverbaar. Alle specificaties per vermogen vindt u in de productbrochure hieronder hebben we die van het 2.0 kW model samengevat. Onder de veelgestelde vragen kunt u nalezen hoe u zelf het benodigd vermogen kunt berekenen. Ook hebben we daar toegelicht wat onze standaardmontage omvat en in welke gevallen u rekening moet houden met extra werk.

 

 

Specificaties

 

Fabrikaat Daikin
Type Comfora FTXP20N/RXP20N
Koelcapaciteit 1.3 - 2.6 kW.
Verwarmingscapaciteit 1.3  - 3.5 kW.
Spanning 230.volt -50 Hz.
Afmetingen binnenunit 286 x 770 x 225 mm  (H x B x D)
Afmetingen buitenunit 550 x 740 x 343 mm  (H x B x D)
Geluid binnenunit 19 dB (A) in de laagste stand
Koelen Luchtreinigingsfilter
Verwarmen 4 ventilatiestappen
Ontvochtigen Econo-modus
Ventileren Auto swing functie
Timer Power-modus
Verdamperdroogsysteem Energieklasse A++
Fluisterstille nachtmodus

ja

Afstandsbediening Infrarood, optioneel Daikin Online Controller
Garantie

5 Jaar op onderdelen   

 

Selecteer hier het  benodigde koelvermogen:

 

DAIKIN Comfora met standaardmontage

€ 2.099,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5 - 10 werkdagen1
Download
Specificaties Daikin Comfora FTXP-M/RXP
Daikin productflyer Wandmodel FTXP-M Com
Adobe Acrobat document 1.6 MB