DAIKIN Multicombinaties

 

Maak alle toepassingen mogelijk met de Daikin Multi-combinaties

  • Alle Split binnendelen kunnen individueel worden bediend en hoeven niet in dezelfde ruimte te zijn gemonteerd.
  • Combineer verschillende typen Split-binnendelen: wandmodellen, vloermodellen, cassettemodellen, kanaalmodellen etc.
  • Gefaseerde montage mogelijk
  • Alle toepassingen zijn mogelijk door een ruim assortiment buitendelen met 2 tot 5 poorten.
  • Op 1 Multi-split buitendeel kunnen maximaal 5 binnendelen worden aangesloten.
  • Multi-splitbuitendelen zijn uitgerust met de Daikin swingcompressor, die een geluidsarme en zeer energiezuinige werking garandeert. 
  • Seizoensrendement waarden tot A+++ in koelen en verwarmen danzij zijn innovatie-technologie en ingebouwde intelligentie
  • De buitendelen kunnen eenvoudig worden gemonteerd op een dak, terras of gewoon tegen de buitenmuur.

 

Prijzen

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen kunt u met de Multi-split buitendelen onbeperkt combineren. Om voor u inzichtelijk te maken hoe de prijsstelling van multisplit is hebben we een aantal frequent voorkomende situaties voor u berekend uitgaande van onze standaardmontage. Wanneer u een andere opstelling in gedachten heeft, neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte.

 

Optie A:

In deze situatie gaan we uit van een klant die zijn woon- en slaapkamer van airconditioning wil voorzien en slechts plaats heeft voor 1 buitendeel.

Voor de woonkamer heeft deze klant 3.5 kW koelvermogen nodig en voor de slaapkamer 2.0 kW. Het betreft een gelijkvloerse bungalow, de buitenunit wordt aan de muur geplaatst. Er zijn geen meerkosten t.o.v onze standaardmontage. 

 

In dit geval hebben we geselecteerd het buitendeel 2MXM40M met de binnendelen FTXP20M en FTXP35M (standaard wandmodellen). De standaardmontageprijs van deze set bedraagt € 3.699.-

 

Optie B:

Deze klant heeft studerende kinderen en wil in zijn woning 3 slaapkamers en een kantoor koelen. Daarnaast bestaat de wens om de zolderverdieping te kunnen (bij)verwarmen met de airconditioning. Ook hier bieden we de FTXP standaard wandmodellen aan en betreft het een volledige standaardmontage.

 

Voor deze klant hebben we geselecteerd het buitendeel 4MXM68N met 4 binnendelen FTXP20M. De standaardmontageprijs van deze set bedraagt € 5.999.-

 

DAIKIN FTXS25K/RXS25L met standaardmontage
€ 3.999,00

€ 3.699,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 10 - 15 werkdagen1
Download
Brochure Daikin wandmodellen R32
Daikin R32 range.pdf
Adobe Acrobat document 1.3 MB