DAIKIN Stylish in kristalwit, zilver mat zwart of zwarthout

 

De Daikin Stylish combineert een vooruitstrevend ontwerp met klimaattechnologie voor een totaaloplossing die in elk interieur past. Dit nieuwe model is compact, functioneel en stijlvol. De Stylish is verkrijgbaar in wit, zilver, mat zwart en zwarthout.

Dankzij de innovatieve functies zorgt deze unit voor een ongeëvenaard comfort, rendement, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.  

Met een geluidsdrukniveau van slechts 19 dB(A) is het systeem nauwelijks hoorbaar

Schone en gezonde lucht dankzij de Daikin Flash Streamer-technologie

Optimale luchtstroom voor een betere temperatuurverdeling in de ruimte dankzij het Coanda-effect

De intelligente en thermische sensor detecteert de oppervlakte temperatuur en zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de luchtstroom

Online controller (WLAN-adapter) geintegreerd: bedien uw binnendeel vanaf welke locatie dan ook met een app, via uw lokale netwerk of het internet en beheer uw energieverbruik

De Stylish heeft de Good Design Award gewonnen door de combinatie van  innovatieve uitstraling en functionaliteiten. Kies voor dit R32 product om uw milieu-impact met 68% te reduceren in vergelijking met R410A systemen en rechtstreeks uw energieverbruik te verlagen, dankzij het hoge energierendement.

 

Onze prijzen zijn inclusief onze standaardmontage 

De installatie bestaat uit een binnen- en een buitenunit en wordt aangeboden met standaardmontage. De binnenunit wordt hoog tegen de wand geplaatst. De buitenunit wordt op een plat dak, aan een muur of op de grond geplaatst. Leidingen worden zo veel mogelijk uit zicht gemonteerd. Waar ze in het zicht zitten worden ze weggewerkt met kunststof siergoten. De installatie is voorzien van de nieuwste inverter technologie, waarmee bij buitentemperaturen van -15 tot +46 C een storingsvrij bedrijf met lage energiekosten geborgd is.Met de installatie kan men tevens verwarmen. De installatie is standaard uitgevoerd met een winterregeling en Daikin Online Controller. U kunt de installatie bedienen vanaf elke gewenste locatie via een app, uw lokale netwerk of internet. 

 

Deze installatie is verkrijgbaar in drie kleuren mat kristalwit (standaard) en zilver of zwarthout (meerprijs). De installatie wordt geleverd in 5 vermogens oplopend van 2.0 naar 5.0 kW. Alle specificaties vindt u in de productbrochure hieronder. Onder de veelgestelde vragen kunt u o.a.  lezen hoe u zelf het benodigd koelvermogen kunt berekenen en wat onze standaard montage omvat. 

 

Specificaties

 

Fabrikaat Daikin
Type FTXA20AW/RX20AA
Koelcapaciteit 1.3 - 2.6 kW.
Verwarmingscapaciteit 1.3 - 3.5 kW.
Spanning 230.volt -50 Hz.
Opgenomen vermogen 0.24-0,91 kW.
Afmetingen binnenunit 295 x 798 x 189 mm  (H x B x D)
Afmetingen buitenunit 550 x 840 x 350 mm  (H x B x D)
Geluid binnenunit

19 dB (A) in de laagste stand

Koelen Luchtreinigingsfilter
Verwarmen 4 ventilatiestappen
Ontvochtigen Comfort-modus
Ventileren Auto swing functie
Timer Power-modus
Verdamperdroogsysteem Energieklasse A +++
Fluisterstille nachtmodus ja
Afstandsbediening Infrarood
Garantie 5 Jaar op onderdelen

 

Selecteer hier het gewenste vermogen en kleur:

DAIKIN Emura

€ 2.699,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 10 - 20 werkdagen1

Download
Productbrochure Daikin Stylish
Daikin productflyer Stylish FTXA-AW-BS-B
Adobe Acrobat document 866.6 KB