Actueel


Nieuwsbrieven

Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrieven met aanbiedingen ontvangen? Vul dan hier uw gegevens in!

Vacatures

Wij zijn een jong bedrijf in Zeewolde dat diensten en producten aanbiedt in airconditioning, luchtbehandeling en koel- en vriesinstallaties. Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Bekijk onze vacatures hier.De zomer komt er aan!

Airco storingen - storingsdienst airconditioning - Daikin aanbieding - Sensira - FTXC
meer lezen

Vroege Vogels Voordeel!

Airco storingen - storingsdienst airconditioning - Daikin aanbieding - Sensira - FTXC
meer lezen

Wij wensen u fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en succesvol 2019!


meer lezen

Het is weer zomer!

Airco storingen - storingsdienst airconditioning - Daikin aanbieding - Sensira - FTXC
meer lezen 0 Berichten

Verwarmen zonder gas

meer lezen

Van gas naar elektrisch

meer lezen

Noordpool 10 jaar!

Laatste kans
Telefoon app nu ook voor Daikin Altherma-Hybride

Wij zijn jarig en trakteren op Online Controllers! Gratis Online Controller bij de installaties uit de Daikin Split range en de Daikin Altherma warmtepompen waarbij deze leverbaar is. Klik hier!

 

€0,- 

De Daikin FTXM-M heeft energielabel A+++, is fluisterstil en v.z.v. Daikin Flash streamer technologie en 2-zone bewegingssensor. Plus gratis Daikin Online Controller!

 

vanaf €1.799,-  Klik hier!

Investerings Subsidie Duurzame Energie (ISDE) nog beperkt beschikbaar!

Schaatshulpjes voor een klein prijsje!

Onmisbaar om de kleintjes aan het schaatsen te krijgen. Deze schaatshulpen zijn zeer solide en staan door hun gewicht stevig op het ijs.

 

€325,-  p/st Klik hier

 


meer lezen

Geen standaard!Dat Noordpool Airconditioning airco-systemen van 1 tot 300 kw levert, is bij de meeste mensen bekend. Maar een groot koelvermogen is in tijden van stijgende energieprijzen niet altijd doorslaggevend. Vandaar dat Noordpool Airconditioning met de modernste elektrische besturingen en koeltechnische capaciteitsstappen iedere keer opnieuw een oplossing op maat weet te vinden.


meer lezen

Maatwerk bij Pap Eieren en Eiproducten te Nunspeet

Pap! Achter deze naam staat een modern eiverwerkend bedrijf met een productie van 5 miljoen eieren per week. Met het oog op de kwaliteit van het product is het 

vanzelfsprekend dat Pap produceert op het hoogste niveau (denk aan de afdeling high care, automatisering en opslag). Omdat tijdens het productieproces en de opslag van het product sprake is van een beschermde omgeving, werd aan Noordpool Airconditioning gevraagd een oplossing te vinden, die aansluit op de hoge kwaliteit- en hygiëne-eisen.


Na inventarisatie ter plaatse bleek een koeler in volledige RVS uitvoering niet toepasbaar vanwege gewicht en afmetingen. Omdat Pap BV veel waarde hecht aan het voorkomen van milieuschade door 

freonlekkages en vuilverzameling, moest een andere oplossing gevonden worden. Het antwoord kwam van koelerleverancier Goedhart uit Sint Maartensdijk. Voor het koudecircuit was een volledige uitvoering in RVS de enige passende oplossing. Voor de lamellen werd goudlak toegepast, een beschermlaag die al tijdens het productieproces van de lamellen wordt aangebracht, niet loslaat en geen vuil vasthoud. Het volledige leidingwerk in de koelcel is gebogen en fijngepolijst door RVS specialist Jan Boorsma. De montage en afwerking zijn gerealiseerd door Noordpool Airconditioning BV.