DAIKIN PERFERA FTXM-A/RXM-A Luxe en energiezuinig wandmodel A+++

 

De Perfera is een stil en fraai systeem, dat niet alleen ongeëvenaard is op het gebied van verwarmen en koelen, maar ook wat betreft comfort en design.

De nieuwe Perfera past in iedere ruimte en is uitgerust met de Heat Boost verwarmingsfunctie voor een snelle opwarming van uw woning.

 

Kenmerken van de nieuwe Perfera

Seizoensrendement tot A+++ in koel- en verwarmingsmodus, dankzij de geavanceerde technologie en ingebouwde intelligentie.

De installatie is voorzien van de nieuwste inverter technologie, waarmee bij buitentemperaturen van -21 tot +50 C een storingsvrij bedrijf met lage energiekosten geborgd is. De unieke Heat Boost functie verwarmt u huis snel bij het opstarten van uw airconditioner.

Fluisterstille werking met een geluidsdruk van slechts 19 dB(A) . 

Met spraakbediening via Amazon Alexa of Google Assistent kunt u de belangrijkste functies instellen, zoals setpoint, bedrijfsmodus, ventilatorsnelheid, etc.

De Flash Streamer gebruikt elektronen om chemische reacties met deeltjes in de lucht op gang te brengen. Zo worden allergenen zoals pollen en schimmelallergenen afgebroken en worden hinderlijke geuren verwijderd om de lucht beter en schoner te maken. Een Zilverfilter voor allergeenbestrijding en luchtzuivering vangt allergenen zoals stuifmeel op, voor een constante toevoer van schone lucht. Het geurfilter van titaniumpatiet breekt hinderlijke geuren van bijvoorbeeld tabak en huisdieren af.

Comfort+ perfect comfort met een homogene temperatuur in de hele kamer. 2-zone bewegingssensor: de luchtstroom wordt telkens naar een zone gestuurd waar op dat moment geen persoon aanwezig is. Wanneer er geen mensen worden gedetecteerd, schakelt het systeem automatisch naar de energiezuinige stand. 3D-luchtstroom combineert verticale en horizontale auto-swing en sorgt ervoor dat de warme of koele luchtstroom zelfs in grote ruimtes tot in de verste hoeken komt.

Standaard met Online controller (WLAN-adapter ): bedien uw binnendeel vanaf welke locatie dan ook met een app, via uw lokale netwerk of het internet en beheer uw energieverbruik.

Voldoet aan de Europese technische normen en de eisen en wensen op het gebied van binnenhuisarchitectuur

 

Onze prijzen zijn inclusief onze standaardmontage 

De installatie bestaat uit een binnen- en een buitenunit en wordt aangeboden met onze standaardmontage. De binnenunit wordt hoog tegen de wand geplaatst. De buitenunit wordt op een plat dak, aan een muur of op de grond geplaatst. Leidingen worden zo veel mogelijk uit zicht gemonteerd. Waar ze in het zicht zitten worden ze weggewerkt met kunststof siergoten. 

 

De installatie is verkrijgbaar in zeven vermogens oplopend van 2.0 tot 7.1 kW. Alle specificaties per vermogen vindt u in de productbrochure hieronder hebben we die van het 2.0 kW model samengevat. Onder de "Veelgestelde vragen" kunt u nalezen hoe u zelf het benodigd vermogen kunt berekenen. Ook hebben we daar toegelicht wat onze standaardmontage omvat en in welke gevallen u rekening moet houden met extra werk. 

 

 

Specificaties

 

Fabrikaat Daikin
Type Perfera FTXM20A/RXM20A
Koelcapaciteit 0.9 - 3.0 kW.
Verwarmingscapaciteit 0.8 - 3.5 kW.
Spanning 230.volt -50 Hz.
Opgenomen vermogen 0.37 kW.
Afmetingen binnenunit 298 x 804 x 252 mm  (H x B x D)
Afmetingen buitenunit 610 x 923 x 367 mm  (H x B x D)
Geluid binnenunit 19 dB (A) in de laagste stand
Bediening Afstandbediening en via Online Controller
Garantie 5 Jaar op onderdelen

 

Selecteer hier het benodigd koelvermogen:

 

DAIKIN Perfera met standaardmontage

€ 2.399,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 10 - 20 werkdagen1
Download
Daikin Perfera FTXM-R
Daikin_Perfera_wandmodel_FTXM_productpro
Adobe Acrobat document 3.7 MB