DAIKIN Altherma 3 All Electric

 

De Daikin Altherma 3 vloermodel is het ideale systeem voor verwarmen, koelen en warm tapwater in nieuwbouw- en energiezuinige woningen. Met deze installatie heeft u geen gasaansluiting meer nodig!

 

Deze nieuwe Daikin installatie komt in aanmerking voor de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE), de subsidie bedraagt € 3.150.-  de aanvraagcode is afhankelijk van de aangeboden set en vindt u in uw offerte en op www.rvo.nl. 

 

Belangrijkste kenmerken

  • Alles in een systeem voor minder installatieruimte en een kortere installatietijd
  • De combinatie van de regeling met weersafhankelijke instelpunten en de invertergestuurde compressoren maximaliseert het rendement van de nieuwe R32 Daikin Altherma 3 bij elke buitentemperatuur, wat op elk moment een consistente kamertemperatuur garandeert.
  •  Via de Daikin Online Controller-app (optie) kunnen de instellingen overal en altijd worden bijgewerkt zodat u de temperatuur in uw woning op dagelijkse basis kan regelen. Met deze online controller kunnen de comfortniveaus van het huis worden aangepast aan individuele voorkeuren en verbetert u tegelijk de energiezuinigheid 
  • De aanwezigheid van een geïntegreerde roestvrijstalen warmtapwatertank van 180l of 230l zorgt dat u voldoende tapwater heeft. Mocht u meer warmwater nodig hebben dan is er optioneel een losse warmwatertank tot 500l leverbaar
  • De R32 Daikin Altherma 3 levert temperaturen tot 65°C aan een hoog rendement, wat hem geschikt maakt voor zowel vloerverwarming als radiatoren. Daarnaast behoudt hij zijn basiskenmerk inzake vorstbescherming tot -25°C, wat zelfs tijdens de koudste dagen een betrouwbare werking garandeert.
  • De optimale combinatie van Bluevolution-technologie biedt de beste prestaties: seizoensrendement tot A+++, verwarmingsrendement tot een COP-prestatiecoëfficiënt van 5,1 (bij 7°C/35°C), sanitair warm waterrendement tot een COP prestatiecoëfficiënt  van 3,3 (EN16147)
  • Beschikbaar in een versie van 4, 6 en 8 kW
  • Heeft u vloerverwarming? Dan kunt u met de Daikin Alltherma 3 uw woning ook koelen.

 


Vanafprijs voor dit systeem inclusief onze standaardmontage en na aftrek ISDE-subsidie bedraagt

 

€ 10.000,-*

 

Omdat uw specifieke situatie sterk bepalend is, geven wij voor dit nieuwe product online enkel een richtprijs af. Maak een afspraak met een van onze projectleiders voor een offerte op maat.Download
Productbrochure Daikin Altherma 3
Altherma 3 th gen. Dutch.pdf
Adobe Acrobat document 6.8 MB
Download
Standaardmontage Daikin Altherma 3
standaardmontage van de Daikin Altherma
Adobe Acrobat document 233.8 KB