DAIKIN Plafondinbouwmodel FCAG-B/ RXM-N9 Roundflow 90 x 90 cm

 

Plafondinbouwmodel met unieke 360 graden luchtuitblaas voor optimale luchtverdeling en comfort ( 90 x 90 cm).  Laagste installatiehoogte op de markt 204mm. Het eigentijdse uitblaaspaneel is verkrijgbaar in drie modellen zodat het past in elk interieur. Leverbare opties zijn verder een verse luchtaansluiting, intelligente sensoren voor verhoging van rendement en comfort, diverse optieprinten voor gebouwbeheersystemen.

Grootste keuze ooit in uitblaaspanelen: design-, standaard- en zelfreinigende panelen in wit (RAL 9010) en zwart (RAL 9005)

Bredere lamellen voor een nog gelijkmatigere luchtverdeling

 

Onze prijzen zijn inclusief onze standaardmontage

De installatie bestaat uit een binnen- en een buitenunit en wordt aangeboden met standaardmontage. De binnenunit wordt in het systeemplafond geplaatst. De buitenunit wordt op een plat dak, aan een muur of op de grond geplaatst. Leidingen worden zo veel mogelijk tussen het plafond gemonteerd. Waar ze in het zicht zitten worden ze weggewerkt met kunststof siergoten. De installatie is voorzien van de nieuwste inverter technologie, waarmee bij buitentemperaturen van -15 tot +46 C een storingsvrij bedrijf met lage energiekosten geborgd is. Met de installatie kan men tevens verwarmen. De installatie is uitgevoerd met een winterregeling.

 

Deze installatie wordt in de Split serie geleverd in 3 vermogens oplopend van 3.5 tot 6.0 kW. In de Sky Air serie zelfs tot 14kW. Alle specificaties vindt u in de productbrochure. Onder de veelgestelde vragen kunt u nalezen hoe u zelf het benodigd koelvermogen kunt berekenen.

 

Hieronder vindt u de prijzen van de standaardversie in 3.5, 5.0 en 6.0 kW. Heeft u meer vermogen nodig, neem dan contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte!

 

Specificaties

 

Fabrikaat Daikin
Type FCAG35B/RXM35N9
Koelcapaciteit 1.4- 4.0 kW
Verwarmingscapaciteit 1.3 - 5.2 kW
Spanning 230.volt -50 Hz.
Opgenomen vermogen 0.940 kW.
Afmetingen binnenunit 204 x 840 x 840 mm  (H x B x D)
Afmetingen buitenunit 552 x 840 x 350 mm  (H x B x D)
Geluid binnenunit 27 dB (A) in de laagste stand
Koelen Luchtreinigingsfilter
Verwarmen 4 ventilatiestappen
Ontvochtigen Comfort-modus
Ventileren Auto swing functie
Timer Power-modus
Verdamperdroogsysteem Energieklasse A ++
Fluisterstille nachtmodus ja
Afstandsbediening Infrarood
Garantie 5 Jaar op onderdelen

 

Selecteer hier het gewenste vermogen:

DAIKIN Plafondinbouwmodel FFQ25C

€ 3.499,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 10 - 20 werkdagen1
Download
Productbrochure Daikin Roundflow
Daikin productprofile Roundflow Cassette
Adobe Acrobat document 1.5 MB