DAIKIN Stylish in kristalwit, zilver of zwarthout

 

De Daikin Stylish combineert een vooruitstrevend ontwerp met klimaattechnologie voor een totaaloplossing die in elk interieur past. Dit nieuwe model is compact, functioneel en stijlvol. De Stylish is verkrijgbaar in wit, zilver en zwarthout. Dankzij de innovatieve functies zorgt deze unit voor een ongeëvenaard comfort, rendement, betrouwbaarheid en gebruiksgemak.  De Stylish heeft de Good Design Award gewonnen door de combinatie van 

innovatieve uitstraling en functionaliteiten. Kies voor dit R32 product om uw milieu-impact met 68% te reduceren in vergelijking met R410A systemen en rechtstreeks uw energieverbruik te verlagen, dankzij het hoge energierendement.

 

De installatie bestaat uit een binnen- en een buitenunit en wordt aangeboden met standaardmontage. De binnenunit wordt hoog tegen de wand geplaatst. De buitenunit wordt op een plat dak, aan een muur of op de grond geplaatst. Leidingen worden zo veel mogelijk tussen het plafond gemonteerd. Waar ze in het zicht zitten worden ze weggewerkt met kunststof siergoten. De installatie is voorzien van de nieuwste inverter technologie, waarmee bij buitentemperaturen van -15 tot +46 C een storingsvrij bedrijf met lage energiekosten geborgd is.Met de installatie kan men tevens verwarmen. De installatie is standaard uitgevoerd met een winterregeling en Daikin Online Controller. U kunt de installatie bedienen vanaf elke gewenste locatie via een app, uw lokale netwerk of internet. 

 

Deze installatie is verkrijgbaar in drie kleuren mat kristalwit (standaard) en zilver of zwarthout (meerprijs). De installatie wordt geleverd in 5 vermogens oplopend van 2.0 naar 5.0 kW. Alle specificaties vindt u in de productbrochure hieronder. Onder de veelgestelde vragen kunt u lezen hoe u zelf het benodigd koelvermogen kunt berekenen. 

 

Specificaties

 

Fabrikaat Daikin
Type FTXA20A/RX20AA
Koelcapaciteit 1.3 - 2.6 kW.
Verwarmingscapaciteit 1.3 - 3.5 kW.
Spanning 230.volt -50 Hz.
Opgenomen vermogen 0.24-0,91 kW.
Afmetingen binnenunit 295 x 798 x 189 mm  (H x B x D)
Afmetingen buitenunit 550 x 765 x 285 mm  (H x B x D)
Geluid binnenunit

19 dB (A) in de laagste stand

Koelen Luchtreinigingsfilter
Verwarmen 4 ventilatiestappen
Ontvochtigen Comfort-modus
Ventileren Auto swing functie
Timer Power-modus
Verdamperdroogsysteem Energieklasse A +++
Fluisterstille nachtmodus ja
Afstandsbediening Infrarood
Garantie 5 Jaar op onderdelen

 

Selecteer hier het gewenste vermogen en kleur:

DAIKIN Emura
€ 2.299,00

€ 2.099,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 15 - 20 werkdagen1

Download
Productbrochure Daikin Stylish
Stylish_Product profile_ECPNL-NL18-002_D
Adobe Acrobat document 953.2 KB