Zonnige zomerdeals

Daikin Perfera FTXM-A/RXM-A, Daikin Intergas Hybride, Daikin Sensira FTXF-E/RXF-E
Daikin Perfera

Daikin Perfera FTXA-R/RXM-A met energielabel A+++

 

De Perfera is niet alleen ongeëvenaard op het gebied van verwarmen en koelen, maar ook wat betreft comfort en design.

 

De nieuwe Perfera past in iedere ruimte en is uitgerust met de unieke Heat Boost verwarmingsfunctie voor een snelle opwarming van uw woning.

 

 vanaf €2.399,-

Halveer uw gasverbruik met de Daikin Intergas Hybride

 

De Daikin Intergas Hybride is de ideale vervanger van uw oude CV-ketel want hij verbruikt 50% minder gas. Dit systeem is altijd maatwerk en daarom komen wij graag de situatie bij u bekijken. Bel 036 5225967 voor een afspraak!

 

vanaf €6.249,-  

incl. ISDE subsidie en standaardmontage

 

Geïnteresseerd? Onze Daikin Heating Specialisten adviseren u graag.

 

Bel mij voor advies

Daikin Sensira: stijlvol wandmodel voor laag energieverbruik en aangenaam comfort.

 

A++ en A+

De Sensira FTXF-E / RXF-E heeft een energielabel van A++ bij koelen en A+ bij verwarmen. Dit zijn, in dit prijsgevoelige marktsegment, de beste waarden. Daarmee verwarmt de Sensira voordeliger dan een CV ketel!

 

Koudemiddel R-32

De Sensira werkt op het nieuwe generatie koudemiddel R-32. Doordat het een lager GWP, lagere kwantiteit en hoger potentieel voor hogere efficiëntie heeft, heeft R-32 een substantieel lagere milieu-impact dan R-410A. Bovendien is R-32 een koudemiddel met één component, wat recycling eenvoudiger maakt. 

 

Bedienen vanaf je smartphone of tablet

Met de WLAN-optie (meerprijs € 109,-) kun je het systeem op afstand te bedienen vanaf je smartphone of table. Daarvoor is een gratis app voor Apple en Android toestellen beschikbaar.

 

vanaf  € 1.899,-

 De populaire ISDE subsidie loopt tot en met 2026. Als straks de zomer weer voorbij is kunt u voordelig hybride verwarmen. Lees hier hoe u met een stapsgewijze vervanging de kosten in de hand houdt.

 

Stap 1: Vervang de oude ketel door een Daikin Hybride installatie. De Daikin Hybride is één apparaat dat bestaat uit een warmtepomp (die 70% van de energie levert) en een HR-ketel (die bijschakelt wanneer dit nodig is). Op jaarbasis daalt hierdoor uw gasverbruik met minimaal 50%.

 

Met de Daikin Hybride komt u in aanmerking voor €2550 tot €2850 subsidie!

 

Stap 2: Als uw oude radiatoren en vloerverwarmingsdelen aan het einde van hun levensduur zijn, vervangt u ze door een Lage Temperatuur systeem en bent u klaar voor volledig elektrisch verwarmen.

 

Stap 3: Als uw Daikin Hybride er aan toe is, kan hij nu vervangen worden door een Daikin 'All Electric'.

 

Vraag ons geheel vrijblijvend wat voor u de beste aanpak is. Bel 036 5225967 of mail naar info@noordpool-ac.nl

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0