DAIKIN SENSIRA FTXF-RXF E/D

 

DaikinDeal 2023 Wandmodel Sensira met laag energieverbruik en aangenaam comfort   OP=OP

 

Stijlvol matwit wandmodel, dat past in elk interieur, met een laag energieverbruik en aangenaam comfort. De Sensira vernieuwde FTXF-E R-32  is nu nog efficienter dan zijn voorganger en heeft een energielabel van A++ bij koelen en A+ bij verwarmen. Dit zijn, in dit prijsgevoelige marktsegment, de beste waarden. De Sensira werkt op het nieuwe generatie koudemiddel R-32. Kies voor een R 32 product om uw milieu-impact met 68% te reduceren in vergelijking met R410A systemen en rechtstreeks uw energieverbruik te verlagen, dankzij het hoge energierendement. (Spraak)bediening met de Onecta app* mogelijk via Google Assistant of Amazon Alexa met de optionele WLAN Adapter (meerprijs € 109.-)

 

Alles onder controle, altijd en overal De WLAN-optie meerprijs € 109.- laat je toe om het systeem op afstand te bedienen vanaf je smartphone of tablet dankzij de gratis app Onecta voor Apple en Android toestellen.

 

Onze prijzen zijn inclusief onze standaardmontage 

De installatie bestaat uit een binnen- en een buitenunit en wordt aangeboden met onze standaardmontage. De binnenunit wordt hoog tegen de wand geplaatst. De buitenunit wordt op een plat dak, aan een muur of op de grond geplaatst. Leidingen worden zo veel mogelijk tussen het plafond gemonteerd. Waar ze in het zicht zitten worden ze weggewerkt met kunststof siergoten. De installatie is voorzien van de nieuwste inverter technologie, waarmee bij buitentemperaturen van -15 tot +48 C een storingsvrij bedrijf met lage energiekosten geborgd is. Met de installatie kan men tevens verwarmen. De installatie heeft een winterregeling.

 

Deze installatie is verkrijgbaar in drie vermogens. Alle specificaties vindt u in de productbrochure hieronder. Onder de veel gestelde vragen kunt u nalezen hoe u zelf het benodigd vermogen kunt berekenen.

 

 

Specificaties

 

Fabrikaat Daikin
Type FTXF25E/RXF25E
Koelcapaciteit 1.3 - 2.8 kW.
Verwarmingscapaciteit 1.3 - 3.7 kW.
Spanning 230.volt -50 Hz.
Opgenomen vermogen 0.31-1.05 kW.
Afmetingen binnenunit 286 x 770 x 225 mm  (H x B x D)
Afmetingen buitenunit 556 x 740 x 343 mm  (H x B x D)
Geluid binnenunit

20 dB (A) in de laagste stand

Koelen Luchtreinigingsfilter
Verwarmen 4 ventilatiestappen
Ontvochtigen Economy-modus
Ventileren Auto swing functie
Timer Comfort-modus
Verdamperdroogsysteem Energieklasse A++
Fluisterstille nachtmodus ja
Afstandsbediening Infrarood

Garantie

5 Jaar op onderdelen   

 

Selecteer hier het benodigd koelvermogen:

 

DAIKIN Sensira met standaardmontage

€ 1.799,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 10 - 20 werkdagen1

Download
Brochure Daikin Sensira FTXF/RXF D/E
Daikin_productflyer_FTXF_D_E___RXF_D_E_S
Adobe Acrobat document 432.8 KB