DAIKIN SENSIRA FTXF-RXF A/B

 

DaikinDeal 2020 Wandmodel Sensira met laag energieverbruik en aangenaam comfort   OP=OP

 

Let op: de Daikin Sensira is online enkel in de vermogens 2.5  en 3.5 kW verkrijgbaar. Alternatief adviseren wij u de Comfora of Perfera modellen. De luxe Daikin Perfera is  standaard voorzien van Daikin Online Controller en Daikin Flash streamer technologie voor schone lucht.

 

Stijlvol wandmodel voor laag energieverbruik en aangenaam comfort. De Sensira FTXF-A R-32 heeft een energielabel van A++ bij koelen en A+ bij verwarmen. Dit zijn, in dit prijsgevoelige marktsegment, de beste waarden. De Sensira werkt op het nieuwe generatie koudemiddel R-32. Doordat het een lager GWP, lagere kwantiteit en hoger potentieel voor hogere efficiëntie heeft, heeft R-32 een substantieel lagere milieu-impact dan R-410A. Bovendien is R-32 een koudemiddel met één component, wat recycling eenvoudiger maakt.

 

Alles onder controle, altijd en overal De WLAN-optie meerprijs € 99.- laat je toe om het systeem op afstand te bedienen vanaf je smartphone of tablet dankzij de gratis app voor Apple en Android toestellen.

 

De installatie bestaat uit een binnen- en een buitenunit en wordt aangeboden met onze standaardmontage. De binnenunit wordt hoog tegen de wand geplaatst. De buitenunit wordt op een plat dak, aan een muur of op de grond geplaatst. Leidingen worden zo veel mogelijk tussen het plafond gemonteerd. Waar ze in het zicht zitten worden ze weggewerkt met kunststof siergoten. De installatie is voorzien van de nieuwste inverter technologie, waarmee bij buitentemperaturen van -15 tot +46 C een storingsvrij bedrijf met lage energiekosten geborgd is. Met de installatie kan men tevens verwarmen. De installatie heeft een winterregeling.

 

Deze installatie is verkrijgbaar in vier vermogens. Alle specificaties vindt u in de productbrochure hieronder. Onder de veelgestelde vragen kunt u nalezen hoe u zelf het benodigd vermogen kunt berekenen.

 

 

Specificaties

 

Fabrikaat Daikin
Type FTXF25A/B/RXFA/B
Koelcapaciteit 1.3 - 3.0 kW.
Verwarmingscapaciteit 1.3 - 4.0 kW.
Spanning 230.volt -50 Hz.
Opgenomen vermogen 0.760 kW.
Afmetingen binnenunit 286 x 770 x 225 mm  (H x B x D)
Afmetingen buitenunit 550 x 658 x 275 mm  (H x B x D)
Geluid binnenunit

20 dB (A) in de laagste stand

Koelen Luchtreinigingsfilter
Verwarmen 4 ventilatiestappen
Ontvochtigen Econo-modus
Ventileren Auto swing functie
Timer Comfort-modus
Verdamperdroogsysteem Energieklasse A++
Fluisterstille nachtmodus ja
Afstandsbediening Infrarood

Garantie

5 Jaar op onderdelen   

 

Selecteer hier het benodigd koelvermogen:

DAIKIN Sensira met standaardmontage
€ 1.799,00

€ 1.599,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 10 - 15 werkdagen1
Download
Productbrochure Daikin Sensira
Daikin productflyer FTXF-A + RXF-A Sensi
Adobe Acrobat document 304.8 KB