DAIKIN Fleximodel FLXS-B

 

 

Fleximodel voor montage aan het plafond of laag aan de wand, met energiebesparende afwezigheidsfunctie. Fluisterstille werking van het buitendeel: de "Silent" knop op de afstandbediening vermindert het geliudsniveau van het buitendeel met 3 dBA.  Optioneel is voor deze installatie de Daikin Online Controller verkrijgbaar waarmee u de installatie vanaf elke locatie met een app via uw lokale netwerk of het internet kunt bedienen.

 

De installatie bestaat uit een binnen- en een buitenunit en wordt aangeboden met standaardmontage. De binnenunit wordt aan de muur of het plafond  geplaatst. De buitenunit wordt op een plat dak, aan een muur of op de grond geplaatst. Leidingen worden zo veel mogelijk tussen het plafond gemonteerd. Waar ze in het zicht zitten worden ze weggewerkt met kunststof siergoten. De installatie is voorzien van de nieuwste inverter technologie, waarmee bij buitentemperaturen van -15 tot +46 C een storingsvrij bedrijf met lage energiekosten geborgd is. Met de installatie kan men tevens verwarmen. De installatie heeft een winterregeling. Optioneel kan deze installatie worden uitgebreid met de Daikin Online Controller.

 

Deze installatie wordt geleverd in 3 vermogens oplopend van 2.5 tot 5.0 kW. Alle specificaties vindt u in de productbrochure hieronder. Onder de veelgestelde vragen kunt u nalezen hoe u zelf het benodigd koelvermogen kunt berekenen.

 

Specificaties

 

Fabrikaat Daikin
Type FLXS25B/ RXS25L
Koelcapaciteit 1.3 - 3.0 kW
Verwarmingscapaciteit 1.3 - 4.5 kW
Spanning 230.volt -50 Hz.
Opgenomen vermogen 0.668 kW.
Afmetingen binnenunit 490 x 1050 x 200 mm  (H x B x D)
Afmetingen buitenunit 550 x 765 x 285 mm  (H x B x D)
Geluid binnenunit 19 dB (A) in de laagste stand
Koelen Luchtreinigingsfilter
Verwarmen 4 ventilatiestappen
Ontvochtigen Comfort-modus
Ventileren Verticale auto swing functie
Timer Power-modus
Verdamperdroogsysteem Energieklasse A 
Fluisterstille nachtmodus ja
Afstandsbediening Infrarood
Garantie 5 Jaar op onderdelen

 

Selecteer hier het gewenste vermogen:

DAIKIN Vloermodel FVXG-K "Nexura"
€ 2.399,00

€ 2.199,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 10 - 15 werkdagen1
Download
Brochure Daikin Fleximodel
Daikin productbrochure FLXS-B.pdf
Adobe Acrobat document 509.0 KB