DAIKIN Ururu luchtreiniger MCK55W

 

 

 

De lucht die u inademt bevat veel stoffen die uw gezondheid kunnen schaden, zoals allergenen, bacteriën, virussen en tabaksrook. Ook droogte is een belangrijk probleem, vooral in de wintermaanden. De Daikin Ururu luchtreiniger bevochtigt en reinigt de lucht in uw woning en verwijdert de gevolgen van droge lucht. U hoeft enkel de watertank af en toe bij te vullen, waarna het apparaat de omgevingslucht bevochtigt met maximaal 500 ml/h. Deze nuttige innovatieve functie is mogelijk door de inbouw van een compacte watertank en een gecombineerd waterrad-verdampingsfiltermodule. Alle specificaties vindt u in de productbrochure.

 

Volgens testen die zijn uitgevoerd in de laboratoria van het Institut Pasteur de Lille, elimineren de luchtreinigers van Daikin meer dan 99,98% van het menselijke coronavirus HCoV-229E in 2,5 minuut*. Dit virus behoort tot dezelfde familie als SARS-CoV-2, het coronavirus dat de COVID-19-pandemie veroorzaakt.

De luchtreinigers zijn ook beoordeeld als 99,93% effectief tegen het H1N1-virus in 2,5 minuten*. H1N1 is het virus dat de gewone griep veroorzaakt.

Dit betekent dat de Daikin luchtreinigers een bijkomende maatregel zijn in de strijd tegen respiratoire aandoeningen. De effectiviteit van de luchtreinigers wordt verkregen dankzij een combinatie van de krachtige elektrostatische HEPA-filter die het virus insluit, waarna het virus wordt geëlimineerd door intense blootstelling aan de gepatenteerde Flash Streamer-technologie van Daikin. 

 

De compacte 'plug & play’ luchtreinigers van Daikin dragen zo sterk bij aan het verlagen van het risico op overdracht van respiratoire virussen.

 

 

Specificaties

 

Fabrikaat Daikin
Type MCK55W
   
Spanning 230.volt -50 Hz.
Opgenomen vermogen 0,007-0,058 kW.
 

 

 

Afmetingen 

700 (718 met zwenkwiel) x 270 x 270 mm

(H x B x D)

Geluid  19 dB (A) in de laagste stand
   
   
DAIKIN Ururu luchtreiniger MCK55W

€ 629,00

  • Beschikbaar
  • Levertijd: 20 - 40 werkdagen1
Download
Brochure MCK55W
Brochure_MCK55W.pdf
Adobe Acrobat document 459.6 KB