DAIKIN luchtreiniger MC70L

 

 

 

De luchtreiniger met Streamer technologie: een combinatie van nieuwe technologie, verbeterde prestaties en een uiterst stille werking. Ontwikkeld om zo onopvallend mogelijk zuivere lucht en een gezond binnenklimaat te leveren. Een zuivere lucht verhoogt het comfortgevoel en door afvalstoffen en geuren te verwijderen en af te breken, vervult de luchtreiniger met Streamertechnologie ook een essentiële functie voor mensen die te kampen hebben met astma of allergieën. Al deze inspanningen hebben gezorgd, dat de luchtreiniger met Streamertechnologie vandaag de dag tot de beste residentiële luchtreinigers op de markt behoort.  Alle specificaties vindt u in de productbrochure.

 

Volgens testen die zijn uitgevoerd in de laboratoria van het Institut Pasteur de Lille, elimineren de luchtreinigers van Daikin meer dan 99,98% van het menselijke coronavirus HCoV-229E in 2,5 minuut*. Dit virus behoort tot dezelfde familie als SARS-CoV-2, het coronavirus dat de COVID-19-pandemie veroorzaakt.

De luchtreinigers zijn ook beoordeeld als 99,93% effectief tegen het H1N1-virus in 2,5 minuten*. H1N1 is het virus dat de gewone griep veroorzaakt.

Dit betekent dat de Daikin luchtreinigers een bijkomende maatregel zijn in de strijd tegen respiratoire aandoeningen. De effectiviteit van de luchtreinigers wordt verkregen dankzij een combinatie van de krachtige elektrostatische HEPA-filter die het virus insluit, waarna het virus wordt geëlimineerd door intense blootstelling aan de gepatenteerde Flash Streamer-technologie van Daikin. 

 

De compacte 'plug & play’ luchtreinigers van Daikin dragen zo sterk bij aan het verlagen van het risico op overdracht van respiratoire virussen.

 

 

 

Specificaties

 

Fabrikaat Daikin
Type MC70L
   
Spanning 230.volt -50 Hz.
Opgenomen vermogen 0,065-0,007 kW.
   
Afmetingen  576 x 403 x 241 mm  (H x B x D)
Geluid  32 dB (A) in de laagste stand
   
   
DAIKIN luchtreiniger MC70L
€ 495,00

€ 395,00

  • 20 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 5 - 10 werkdagen1
Download
Daikin luchtreinigers productbrochure
Daikin MCK75J_MC70L productbrochure luch
Adobe Acrobat document 858.9 KB