Vroege Vogels Voordeel!

Airco storingen - storingsdienst airconditioning - Daikin aanbieding - Sensira - FTXC

Gratis online controller 

 

Bedien je airco op afstand via een smartphone. Onderweg de airco thuis al inschakelen om in een lekker warm of juist koel huis aan te komen. Nu gratis voor wie voor 1 april 2019 een wandmodel van Daikin bestelt.

 

€0,-

Palletactie Daikin Sensira 

 

Met energielabels A++ bij koelen en A+ bij verwarmen! Zolang de voorraad strekt, nu tijdelijk met gratis Online Controller

 

 

 

 

Vanaf €1.599,-

Voordelige servicebeurt

 

Het is weer tijd voor het jaarlijks onderhoud. Hebben we u gemist of heeft u geen contract? Bel ons: 036 5225967. Profiteer van voordelige voorjaarstarieven. Wij bieden ook all-in onderhoudscontracten.

 

Vanaf €95,-  incl. BTW en reinigingsmateriaalDaikin Sensira : Stijlvol wandmodel voor laag energieverbruik en aangenaam comfort.

 

A++ en A+

De Sensira FTXF-A R-32 heeft een energielabel van A+ bij koelen en A++ bij verwarmen. Dit zijn, in dit prijsgevoelige marktsegment, de beste waarden.

 

Koudemiddel R-32

De Sensira R-32 werkt op het nieuwe generatie koudemiddel R-32. Doordat het een lager GWP, lagere kwantiteit en hoger potentieel voor hogere efficiëntie heeft, heeft R-32 een substantieel lagere milieu-impact dan R-410A. Bovendien is R-32 een koudemiddel met één component, wat recycling eenvoudiger maakt. 

 

 

Bedienen vanaf je smartphone of tablet

Met de WLAN-optie (meerprijs € 99,-) kun je het systeem op afstand te bedienen vanaf je smartphone of table. Daarvoor is een gratis app voor Apple en Android toestellen beschikbaar.