Het is weer zomerweer!

Grondstofprijzen omhoog - Daikin aanbieding - Sensira - FTXC

Prijsverhogingen per 1 juli

 

Zoals u wellicht in diverse media bent tegengekomen, leidt de huidige wereldwijde schaarste van diverse grondstoffen tot een sterke toename van grondstofprijzen.

 

We proberen prijsaanpassingen altijd tot een minimum te beperken. Helaas zijn grondstoffen zoals koper, aluminium, staal en plastic de laatste maanden veel sterker in prijs gestegen dan voorzien. Daarnaast zijn ook de logistieke kosten de laatste maanden significant toegenomen. Wij zien ons hierdoor genoodzaakt om onze prijzen per 1 juli met circa 5% te verhogen:

  • Voor reeds geaccepteerde offertes vindt geen wijziging plaats.
  • Voor reeds lopende offertes gelden de in de offerte aangeboden prijzen tot uiterlijk 1 augustus 2021.

 

Wij realiseren ons dat een prijsaanpassing vervelend is, maar rekenen op uw begrip. Mocht u nog vragen hebben, dan zijn wij graag bereid deze te beantwoorden.

Palletactie Daikin Sensira 

 

Met energielabels A++ bij koelen en A+ bij verwarmen! Zolang de voorraad strekt, nog beperkt leverbaar.

 

 

€1.699,-


Daikin Sensira : Stijlvol wandmodel voor laag energieverbruik en aangenaam comfort.

 

A++ en A+

De Sensira FTXF-A R-32 heeft een energielabel van A+ bij koelen en A++ bij verwarmen. Dit zijn, in dit prijsgevoelige marktsegment, de beste waarden.

 

Koudemiddel R-32

De Sensira R-32 werkt op het nieuwe generatie koudemiddel R-32. Doordat het een lager GWP, lagere kwantiteit en hoger potentieel voor hogere efficiëntie heeft, heeft R-32 een substantieel lagere milieu-impact dan R-410A. Bovendien is R-32 een koudemiddel met één component, wat recycling eenvoudiger maakt. 

 

Bedienen vanaf je smartphone of tablet

Met de WLAN-optie (meerprijs € 99,-) kun je het systeem op afstand te bedienen vanaf je smartphone of table. Daarvoor is een gratis app voor Apple en Android toestellen beschikbaar.

 

Heeft u al zo’n leuke strandbal?

 

U krijgt deze bij elke nieuw gemonteerde airco. Vraag onze monteur er gerust naar.

 

OP = OP


Het hoogseizoen is begonnen.

Dat betekend dat onze servicemonteurs tijdelijk alleen op afroep storingen verhelpen.

 

Heeft u minder dringend onderhoud, wacht daar dan even mee! Vanaf 1 oktober worden er weer onderhoudsroutes gereden en kunt u onderhoud weer tegen laagseizoen tarief laten uitvoeren.