Groene innovaties van Daikin

Groene innovaties van Daikin
Kide koel- en vriescel

De Daikin FTX-KV serie is t/m 31 mei voordelig geprijsd. We hebben de Lentedeal dit jaar uitgebreid met de 5kW en 6kW uitvoering. Klik hier

Vanaf  €1.299,-

 incl. standaardmontage 

Nieuw R-32, het koudemiddel van de toekomst. Daikin voorzag als eerste airco's met dit milieuvriendelijke koudemiddel.

• 68% minder milieu-impact dan R410a
• Seizoensrendementwaardes tot A+++
De Daikin Emura is er standaard mee uitgerust. Klik hier!

DAIKIN Altherma, de slimme samenwerking tussen de warmtepomp (die 70% van de energie levert) en de hr-ketel (die bijschakelt wanneer dit nodig is). Klik hier!

Vanaf  €5.995,-R-32

Het revolutionaire koudemiddel voor airconditioners en warmtepompen

Daikin lanceert warmtepompen en airconditioners die werken op het koudemiddel R-32. Daarmee heeft Daikin een wereldwijde primeur. Het koudemiddel R-32 heeft namelijk een lager GWP (Global Warming Potential) dan traditionele koudemiddelen, zoals R-410A en een hoog energierendement. Hierdoor is er minder koudemiddel benodigd. Goed voor het milieu dus! Koudemiddelen met een lagere CO2-uitstoot passen bovendien goed bij de doelen van de nieuwe Europese F-gas regelgeving. Omdat R-32 een puur koudemiddel is, kan het eenvoudiger worden teruggewonnen en hergebruikt.

 

De Daikin Emura serie is standaard uitgerust met R-32. Klik hier

 


Lees hier hoe Daikin zijn dealers informeert over R-32:

 

Download
Informatiefolder R-32
Daikin_R-32.pdf
Adobe Acrobat document 433.2 KB


Daikin Intergas Hybride in Grenzeloos Wonen (RTL4)

In deze uitzending van Grenzeloos Wonen legt een klant uit waarom hij heeft besloten om te investeren in een Daikin Intergas Hybride: het vertrouwde van een Intergas cv-ketel in combinatie met het duurzame comfort van een Daikin warmtepomp. 'Het nieuwe verwarmen' met de Daikin Intergas Hybride zorgt voor 50% minder CO2-uitstoot door halvering van het gasverbruik!

Tijdens deze uitzending van RTL4 Grenzeloos Wonen wordt de klant na de installatie gevraagd naar het gebruiks- en bedieningsgemak van de Daikin Intergas Hybride. Tevens kijkt hij samen met Daniel Lodders van installateur Saman Groep (Daikin Heating Specialist) naar het energieverbruik, dat met 30% is afgenomen sinds de ingebruikname van de Daikin Intergas Hybride!