Het Nieuwe Verwarmen

Coole Zomeracties van Noordpool Airconditioning!


Hoe werkt het? Bekijk deze korte video:

DAIKIN Altherma, de slimme samenwerking tussen de warmtepomp (die 70% van de energie levert) en de hr-ketel (die bijschakelt wanneer dit nodig is). Klik hier!

Vanaf  €5.995,-

Investerings Subsidie Duurzame Energie (ISDE) Zowel particulieren als zakelijke gebruikers kunnen subsidie krijgen voor de aanschaf van warmtepompen. Klik hier!

Tot wel €1.300,-

Bedien je airco op afstand via een smartphone. Daikin heeft het aantal modellen uitgebreid waarop bediening via een app mogelijk is. Dus onderweg de airco thuis al inschakelen om in een lekker warm huis aan te komen. Klik hier!

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Daikin Intergas Hybride in Grenzeloos Wonen (RTL4)

In deze uitzending van Grenzeloos Wonen legt een klant uit waarom hij heeft besloten om te investeren in een Daikin Intergas Hybride: het vertrouwde van een Intergas cv-ketel in combinatie met het duurzame comfort van een Daikin warmtepomp. 'Het nieuwe verwarmen' met de Daikin Intergas Hybride zorgt voor 50% minder CO2-uitstoot door halvering van het gasverbruik!

Tijdens deze uitzending van RTL4 Grenzeloos Wonen wordt de klant na de installatie gevraagd naar het gebruiks- en bedieningsgemak van de Daikin Intergas Hybride. Tevens kijkt hij samen met Daniel Lodders van installateur Saman Groep (Daikin Heating Specialist) naar het energieverbruik, dat met 30% is afgenomen sinds de ingebruikname van de Daikin Intergas Hybride!