Warme winters, koele zomers, grote besparing!

Coole Zomeracties van Noordpool Airconditioning!


Hoe werkt het? Bekijk deze korte video:

Hoe kan dit? De Daikin Intergas Hybride combineert het comfort van de cv-ketel met duurzame warmtepomptechnologie. Daarnaast voorziet de Daikin Intergas Hybride in de toevoer van warm tapwater. Net zoals uw huidige cv-ketel.

 

De kracht van het systeem is de slimme samenwerking tussen de warmtepomp (die 70% van de energie levert) en de hr-ketel (die

bijschakelt wanneer dit nodig is). Afhankelijk van de buitentempera-tuur, de energieprijzen en uw warmtebehoefte kiest het systeem altijd de meest zuinige werkingscombinatie: warmtepomp, hr-ketel of beiden. Op jaarbasis daalt uw gasverbruik hierdoor met minimaal 50%.

 

Belangrijkste kenmerken

  • Snelle verwarming van uw woning
  • Onbeperkt en royaal warm tapwater, tapklasse CW5
  • Minimaal 50% verlaging van uw gasverbruik
  • Minimaal 50% minder CO2-uitstoot*
  • Eenvoudig te installeren en te bedienen
  • Past op de plek van uw huidige cv-ketel
  • U behoudt uw bestaande leidingen en afgiftesysteem
  • Heeft u vloerverwarming? Dan kunt u met de Daikin Intergas Hybride uw woning ook koelen.

*) bij gebruik van duurzaam opgewekte elektriciteit


Interessant? Vraag een offerte-op-maat aan. Of bel: 036 5225967

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.Daikin Intergas Hybride in Grenzeloos Wonen (RTL4)

In deze uitzending van Grenzeloos Wonen legt een klant uit waarom hij heeft besloten om te investeren in een Daikin Intergas Hybride: het vertrouwde van een Intergas cv-ketel in combinatie met het duurzame comfort van een Daikin warmtepomp. 'Het nieuwe verwarmen' met de Daikin Intergas Hybride zorgt voor 50% minder CO2-uitstoot door halvering van het gasverbruik!

Tijdens deze uitzending van RTL4 Grenzeloos Wonen wordt de klant na de installatie gevraagd naar het gebruiks- en bedieningsgemak van de Daikin Intergas Hybride. Tevens kijkt hij samen met Daniel Lodders van installateur Saman Groep (Daikin Heating Specialist) naar het energieverbruik, dat met 30% is afgenomen sinds de ingebruikname van de Daikin Intergas Hybride!